top of page
Search

Portrætfotografering af Maria Stougaard omkring godsbanen i Aarhus

Updated: Jul 7, 2021Som fotograf har man også brug for nye billeder af sig selv og det kan være en rigtig fin oplevelse at investere i portrætbilleder hos sine kollegaer. Nogle gange giver det også mening at lave en bytte aftale, og det er det jeg gjorde med Maria. Vi haft begge brug for nogle nye billeder, og så var det en oplagt mulighed for endelig at møde hinanden og nørkle om det vi elsker: fotografi og vores forretning.


Jeg faldt over Maria's stille og smukke univers på instagram, og det var en fornøjelse at mødes hendes stille og nysgerrige sind i virkeligheden. Vi begav os ud i området omkring Godsbanen i Aarhus, som gav et hav af farver, linjer og teksturer at boltre os løs i til portrætter. Jeg er mere og mere forelsket i urban omgivelser til portrætter!


Maria udstråle så meget ro, som ses i de portrætter jeg lavede af hende, men det gengiver sig også i de billede hun får skabt til andre.


Du er vild! Jeg er SÅ glad for dem. Jeg var så tryg foran det kamera - foran dig. Og det kan ses. Dit øje for farver, lys og ja - det er så lækkert!

Maria har specialiseret sig i portrætter, heppekor og bryllupper; og jeg kan kun anbefale at tage et kig i hendes verden:
 

Søger du også en fotograf som kan hjælpe dig med naturlige billeder af dig? Så kig endelig her for mere information:
.... og ja, det portræt af mig er lavet af Maria :-)

 36 views0 comments

Comments


bottom of page