Search

Branding fotografering af designerduo Friis & Clemme

Updated: Feb 11, 2021Min allerførste branding fotografering var for den skønne designer duo Friis & Clemme, som efterhånden er vokset til et stort og fantastisk team. Deres speciale er rumdesign for institutioner, hvor de tager højde for pædagogisk udvikling og læring, stærkt krydret med kunst, arkitektur og scenografi.


Til at komme godt i gang som duo, havde Louise og Jeanette brug for proces billeder af deres teamwork, og portrætter. Materialet skulle bruges til hjemmesiden og markedsføringsmateriale som flyers mm., og gerne i deres "ånd" og brand. Derfor indtog vi Louises vinterstue, som havde et meget smukt og blødt lysindfald, helt perfekt til portrætter. Vi arbejdede også med den gule gulvfarve, da den farve er gennemgående som den glade farve i deres brand. Til fotografering af deres processer, blev køkkenbordet taget i brug. Både fordi lyset og baggrunden spillede fint, men også fordi det var Louises naturlige arbejdsplads når hun sidder med design og computerarbejde. Procesbillederne blev en kombination af livstilsportrætter, hvor de lavede noget af det de rent faktisk arbejdede med. Dermed bliver det ikke alt for opstillet, for det er her passionen er, det teamet kender i deres normale arbejdsgang. Disse livstilsportrætter blev afvekslet med billeder oppefra, til en slags lay-flats. Disse typer billeder er meget brugbare til hjemmeside, og sociale media.


Fotografering til bog


Det skønne team havde også gang i et bogprojekt, derfor var der også brug for billeder af de rum de har designet. Billederne skulle gerne være levende, og vise hvad de forskellige zoner bruges til (sanse, læse, rollemodel, mm.) og derfor var valget at dokumentere dem med børn og voksne. Hver gang jeg trådte ind i et af deres rum, blev jeg imponeret af deres magiske univers.


Ud over institutioner, laver teamet også rumdesign for virksomheder og skoler. Du kan finde deres arbejde på :

www.friisogclemme.dk

https://www.facebook.com/friisogclemme.dk

https://www.instagram.com/friisogclemme/
80 views0 comments