top of page
Search

Branding fotograf i Sorø sammen med instant kunstner og fotograf Anne-Mette Kelter Skovgaard
I begyndelsen af maj, hvor naturen startede at blomstre op igen og mælkebøtterne afslørede at sommeren var på vej; tilbragte jeg en formiddag med Anne-Mette. Hun er visuel kunstner og fotograf; og hendes passion er ved polaroid fotografiet. Du kender nok de gamle kameraer som med de samme kunne printe et billede, instagram fra fortiden.


På en måde er det at fotografere analog et langsommelig proces, fordi man nøj udvælge sit motiv i stedet for at have flere 100 billeder på sit digitale kort. Det tvinge fotografen til virkelig at kigge og opdage sin omgivelser før der trykkes på knappen. Polaroid giver dog et instant resultat, som vi kender det lidt mere fra vores skærmer.


Anne-Mette stoppe dog ikke der, hun fotografere ikke bare det hun se. Ud fra det lille firkantede billede, skaber hun sin egen kunstneriske værker med forskellige teknikker, som for eksempel instant emulsion lift. Og det var hele processen vi har arbejdet med i hendes personlig branding fotosession. Fra opdagelsen i naturen i lokalområdet, få skabt et polaroid fotografi og efterfølgende transformering til et "liquid dress". Alt imens flettede vi portrætter ind, og haft en fantastisk tid sammen hvor vi talte om alt fra fotografi, virksomhed, at være sensitiv og til naturens skønhed. Længere ned kan du ser et glimt af en arbejdsdag hos Anne-Mette.


Hvad Anne-Mette skrev til mig efter hun fik set sin billeder for første gang i et online galleri:


"Endnu engang må lige sige TUSIND TAK for den smukke serie! Du har i det meget store hele fanget mig, som jeg også håber, at verden ser mig - og det gør den jo nok i og med, at du har kunnet fange disse billeder af mig :-) Tak igen!"

Hvis du også har et hjerte for smuk kunst og analog fotografi, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi Anne-Mettes univers:
 

Søge du også en personlig branding fotograf som hjælpe dig med naturlige billeder af dig og dit brand? Så kig endelig her for mere information:

 


92 views0 comments
bottom of page