top of page

Opbevaring og håndtering af personsoplysninger ved opgaver:

- der indsamles fornavn og email når kontaktformular på www.deerdeer.dk benyttes. Hvis kontakt ikke føre til booking, bliver data slettet efter 90 dager.

- Ved booking oprette kunden i et online og/eller offline kundekartotek, hvor alle data relevant for gennemførsel af opgaven gemmes. Relevant data gemmes til at kunne yde en optimal service senere, også efter afslutning af opgaven. Bland andet til at kunne kontakte kunden ved uforventet tab eller misbrug af billeder eller andet, opbevare kontrakt, faktura, information omkring brug af billeder til markedsføring, mm.

- De af fotografen udvalgte billeder gemmes på et online back-up system og på harddisker. Både fordi jeg har ophavsret og for at kunne aflevere kopi af billeder igen (digital og/eller papir) ved en senere bestilling eller ved tab af billeder hos kunden.

- Billeder som ikke er udvalgt og efterbehandlet, bliver slettet.

- Billeder uploades til et online galleri hvor kunden kan ser og downloade billederne.

- Email og adresse vil ikke blive brugt til at sende nyhedsbrev eller markedsføringsmateriale, med mindre tilladelse er givet.

- Kontaktoplysninger af kunder bliver ikke vidergivet til andre (med undtagelse af højere op nævnte onlinde kundekartotek).

bottom of page